Warning: Use of undefined constant use_sorting - assumed 'use_sorting' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/posetit/public_html/wp-content/plugins/wp-table/wp-table.php on line 316

Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/posetit/public_html/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Poseti Tursku » Blog Arhiva » 7. Halal Expo sajam i 5. Svetski halal samit u Istanbulu
Naslovna » Novosti

7. Halal Expo sajam i 5. Svetski halal samit u Istanbulu

1 October 2019

halalexpo
7. Halal Expo sajam
2018. godine je održan 6. Halal Expo sajam na kojem je učestvovalo 316 izlagača iz Turske i inostranstva. Sajam je posetilo 40.000 ljudi, a izlagački prostor se prostirao na 14.500 m2. 2019. godine će, pored Irana, Avganistana, Maroka, Alžira, Jordana, Katara, Saudijske Arabije, Pakistana, Libije, Malezije, Indonezije, Bangladeša, Nigerije, Somalije, Gane i Senegala, svoje učešće na sajmu ostvariti i zemlje poput Hrvatske, Belgije, Italije, Španije, Rusije, Belorusije, Južne Koreje, Japana, Francuske, Poljske, Nemačke, Velike Britanije i mnoge druge. Sajmu će prisustvovati i mnogobrojne delegacije i investitori, a biće održani i B2B sastanci. Sajam se održava u organizaciji Islamske zajednice pod pokroviteljstvom Predsedništva Republike Turske.
Datum održavanja: 28. novembar – 1. decembar
Mesto održavanja: Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, Yenikapı / İstanbul
Web adresa za prijavu i za više informacija:  http://www.helalexpo.com.tr

 
5. Svetski halal samit
2018. godine je održan 4. Svetski halal samit koji je okupio preko 60 govornika iz 25 zemalja. Održane su konferencije na razne teme poput halal proizvoda, religijskog turizma, islamske mode, kozmetike po halalu i medicine.
2019. godine će svoje učešće ostvariti i do 100 govornika, a u planu je i diskusija na mnogo novih tema iz sektora halala. Samit se održava pod pokroviteljstvom Predsedništva Republike Turske.
Datum održavanja: 28. novembar – 1. decembar
Mesto održavanja: Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, Yenikapı / İstanbul
Web adresa za prijavu i za više informacijahttp://www.worldhalalsummit.com.tr